pátek 24. února 2012

Zámky na řemen + pivo zdarma

Dneska to bude krátký, k věci a s ryze informační hodnotou. Každej kdo není takovej frajer, aby na podiu seděl před lidma s kytarou na židli (jako třeba 99% bluesmanů nebo ten přísňák, co hraje s Bobem Hundem), musel určitě nejednou v žovitě řešit, že mu vyklouz řemen, ať už kvůli nějakému "komplikovanému tanečnímu prvku" nebo protože už měl vytahaný očko a kytara mu buď a) žuchla na zem, b) málem žuchla na zem, a tak se musel zase jednou tvářit jako největší rocker a hrát na kolenou zakloněnej dozadu nebo s nohou na odposlechu nebo musel se svým Les Paulem do opravy, protože se mu naštípla hlava. Možná se mnou nebudete souhlasit, ale já už si dneska na Gaffu připadám moc starej a už dávno nemám pocit, že čím víc stříbrný pásky se mi "leskne" na kytaře, tím větší jsem pankáč...


...a nemůžu si pomoct, ale prostě všechny zámky na kytaru, který jsem kdy viděl, byly hnusný, nevkusný obludnosti, který kromě toho, že kytaru hyzdily, časem stejně vykloktaly šroub a kytara vám nejenže zase spadla, ale ke všemu jste pak museli trávit nemilé chvíle ve společnosti sirek a šroubováku. Nehledě na to, že všechny ty možný druhy zámků ještě navrch stojej zbytečně moc peněz, který se vždycky daj utratit za něco lepšího než za dva šroubky a pár plíšků. Třeba za basu piv.




Modří už asi vědí, že kromě toho, že je vždycky fajn mít po ruce basu piv, dostanete od vybraných pivovarů, jako například od pivovaru Bernard (v Americe je o něco lépe dostupnější než Bernard třeba holandskej Grolsch) hned 5 sad zámků na řemeny zadarmo jako dárek (nebo jedenáct piv jako dárek k pěti sadám zámků na řemen). Děkujeme, pane Bernard, že myslíte i na nás, kytaristy.

 A to bych přece nebyl já, kdybych vám k tomu nakonec nepřidal stručný a návod na instalaci...

1)




2)





3)





4) 



5)



6)





Žádné komentáře:

Okomentovat